Rekryterar och utvecklar framgångsrika chefer, ledare och kvalificerade specialister.
  • Nyheter

Välkommen till oss Veronika

Vi är så glada att få välkomna Veronika Otterborg till vårt team. Med sin långa erfarenhet inom HR kommer hon att bidra till vår fortsatta utveckling inom området men framförallt ser vi fram emot att få ytterligare en kompetent och härlig medarbetare till vår organisation. 

Läs mer

Kandidatundersökning som ger resultat

Under våren genomförde vi vår återkommande kandidatundersökning och denna gång låg fokus på våra kandidaters upplevelser av digitala intervjuer som en rekryteringsmetod. Vi är stolta och glada över det gensvar som vi har fått och här kan du läsa om vilka frågor som ställdes och vad ni som kandidater gav för feedback.

Läs mer

Premiär för ASB-Podden!

Välkommen att delta i AS&B – Podden! Det är en podd som ger dig som samarbetar med oss en chans att förmedla mer information och en känsla till era potentiella kunder och kandidater. Det är ett starkt komplement till den övriga traditionella marknadsföringen och era kunder och kandidater en ännu större möjlighet att lära känna er bättre.

Läs mer

Helene Larsson blir ny HR-direktör

Vår kära medarbetare Helene Larsson blir ny HR-direktör för Linköpings kommun. Hon har jobbat hos oss i ett par år nu, men har sedan tidigare ett långt förflutet i Linköpings kommun. Här kan ni läsa det pressmeddelande som Linköpings kommun publicerade 29/3 2021

Läs mer

Vässa din digitala intervju

Vi har aldrig tidigare haft så många digitala intervjuer som nu. Och kanske är det en trend som är här för att stanna i vår övrigt digitaliserade tillvaro. Se då till att bli riktigt bra på att nå fram på bästa sätt. Här kommer 5 tips på hur du kan vässa din digitala intervju.

Läs mer

Ska vi jobba ihop?

Efter att genomfört ett rekryteringsuppdrag åt Ronald McDonald hus i Linköping har ingen medarbetare på vårt kontor lämnats oberörd. Att få ta del av de historier som familjerna i huset genomgår samt inse vilken insats personalen gör fick oss att ta ett beslut. Ett viktigt beslut. Där du kan hjälpa till.

Läs mer

Världens 9 bästa arbetsgivare 2020

Tech-jättarna dominerar på listan över världens bästa arbetsgivare 2020. Det är tidskriften Forbes som i samarbete med undersökningsföretaget Statista för fjärde året i rad rankat de bästa arbetsgivarna i världen, genom att samla in data från 160 000 hel- och deltidsanställda medarbetare i 58 länder, inom organisationer som verkar i flera olika nationer eller regioner.

Läs mer

AS&B växer ytterligare.

Nu hälsar vi Cajsa Billebjer välkommen till oss. Cajsa läser andra året på kandidatprogrammet i Human Resources vid Linköpings universitet och kommer att arbeta som researcher/rekryteringsassistent hos oss. Som HR-student är Cajsa uppdaterad på aktuell forskning inom bland annat beteendevetenskapliga ämnen, organisationsteori och arbetsrätt.

Läs mer

Tillsammans kan vi minska smittspridning.

Med anledning av den senaste tidens händelser kopplade till Covid-19 genomför vi på AS&B tillfälliga förändringar i vårt arbetssätt.

Ska du besöka oss? Du är varmt välkommen hit, förutsatt att du känner dig helt frisk och inte har någon i din närhet som uppvisar symptom av coronaviruset. Om så är fallet bokar vi om vårt möte till ett senare tillfälle. 

Läs mer

Nytt ramavtal för interimstjänster

Vi på AS&B Executive är stolta och tacksamma över att Linköpings kommun och Lejonfastigheter AB har valt oss som ramavtalsleverantör för interimstjänster. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot fortsatt samarbete.

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

 HRK 2021 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se