• Executive Search

    Executive Search

Executive search - aktiv sökning efter kvalificerade kandidater

Executive Search är ett hantverk. En precisionsinsats. Och vi på AS&B Executive har genom denna metod tillsatt ett stort antal chefer till både privat och offentlig verksamhet.

Efter att vi, tillsammans med er, kartlagt vilka utmaningar er verksamhet står inför sammanställer vi en kravprofil där vi noggrant beskriver den profil, kompetens och erfarenhet som du och ditt företag söker. Kravprofilen ligger sedan till grund för ett omfattande arbete där vi med full respekt för både uppdragsgivare och kandidaternas önskan om diskretion och sekretess, söker upp, kontaktar och attraherar lämpliga kandidater för den aktuella rekryteringen.

Vi söker alltså upp kandidater som inte själv aktivt söker nya utmaningar. Direktkontakten gör att vi får kandidatens uppmärksamhet och möjligheten att beskriva det specifika uppdraget, framhålla möjligheter och nya utmaningar samt svara på eventuella frågor. Genom vår professionella dialog kan vi attrahera fler kompetenta kandidater att delta i rekryteringsprocessen.

Vi är otroligt stolta över vårt arbeta med executive search, ständigt växande nätverk och kandidatregister som består av människor som tillsammans med oss skapar tillväxt och stödjer våra uppdragsgivare till en framgångsrik rekrytering. 

 

Välkommen att kontakta oss

Har du allmänna frågor om vårt arbete med Executive Search? Ring oss så hjälper vi dig, du hittar du våra kontaktuppgifter här

Alla på AS&B Executive arbetar naturligtvis med search men vår medarbetare Hanna Danielsson har det övergripande ansvaret över vår searchprocess och kandidatbas. Ta gärna kontakt med Hanna så berättar hon mer och vår process och arbetsmetoder. Du kan även använda dig av formuläret som du hittar på högra delen på sidan. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst.

 

Visa våra referenser

 

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

Tillsammans kan vi minska smittspridning.

Med anledning av den senaste tidens händelser kopplade till Covid-19 genomför vi på AS&B tillfälliga förändringar i vårt arbetssätt.

Ska du besöka oss? Du är varmt välkommen hit, förutsatt att du känner dig helt frisk och inte har någon i din närhet som uppvisar symptom av coronaviruset. Om så är fallet bokar vi om vårt möte till ett senare tillfälle. 

Ska du besöka oss? Du är varmt välkommen hit, förutsatt att du känner dig helt frisk och inte har någon i din närhet som uppvisar symptom av coronaviruset. Om så är fallet bokar vi om vårt möte till ett senare tillfälle. När du väl är på plats hos oss avstår vi från att ta varandra i hand. Vi har anpassat våra lokaler bland annat genom att placera handsprit tillgängligt för besökare och förtätat våra städrutiner.

Är du kallad på en intervju? Naturligtvis är du välkommen hit för ett möte på plats. Vill du hellre att vi genomför intervjun på distans i form av ett videomöte går det också bra. Meddela oss vid bokningstillfället eller kontakta oss om tid och plats redan har bokats. Precis som i vanliga fall har vi förståelse för att intervjuer måste bokas om på grund av sjukdom vilket givetvis inte påverkar dina möjligheter i en pågående rekryteringsprocess.

Vi på AS&B bevakar noggrant läget och följer Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer. Vi kan därför komma att ändra våra rutiner ytterligare om situationen kräver det.

Lås oss alla visa hänsyn och tänka på varandra, ta ansvar och inte utsätta andra för risker samt ha förståelse för de konsekvenser denna situation medför.

Tack för att du visar hänsyn för din omgivning!

Har du frågor om våra tillfälliga förändringar eller din rekryteringsprocess?

Välkommen att kontakta oss via vår växel på 013-24 49 80 eller skicka e-post till info@asb-executive.se.  

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se