• Vi hjälper dig med aktiv sökning efter kvalificerade kandidater

    EXECUTIVE SEARCH
    KONTAKTA OSS

Vad innebär Executive Search?

Vi på AS&B Executive har genom denna metod tillsatt ett stort antal chefer till både privat och offentlig verksamhet.

Efter att vi, tillsammans med er, kartlagt vilka utmaningar er verksamhet står inför sammanställer vi en kravprofil där vi noggrant beskriver den profil, kompetens och erfarenhet som du och ditt företag söker. Kravprofilen ligger sedan till grund för ett omfattande arbete där vi med full respekt för både uppdragsgivare och kandidaternas önskan om diskretion och sekretess, söker upp, kontaktar och attraherar lämpliga kandidater för den aktuella rekryteringen.

Vi är otroligt stolta över vårt arbete med Executive Search vilket ger oss ett ständigt växande nätverk och kandidatregister som består av människor som, tillsammans med oss, skapar tillväxt och stödjer våra uppdragsgivare till en framgångsrik rekrytering.

Genom vår professionella dialog kan vi attrahera fler kompetenta kandidater att delta i rekryteringsprocessen.

Executive Search – en precisionsinsats

Vi söker alltså upp kandidater som inte själv aktivt söker nya utmaningar. Direktkontakten gör att vi får kandidatens uppmärksamhet och möjligheten att beskriva det specifika uppdraget, framhålla möjligheter och nya utmaningar samt svara på eventuella frågor.

Hur löser vi ditt kompetensbehov via Executive Search?

Fyll i formuläret så berättar vi mer.
Alternativt ring 013-24 49 80 eller maila info@asb-executive.se

Hanna Danielsson

Alla på AS&B Executive arbetar med Executive Search men vår medarbetare Hanna Danielsson har det övergripande ansvaret över vår searchprocess och kandidatbas. Ta gärna kontakt med Hanna så berättar hon mer och vår process och arbetsmetoder.

Hanna Danielsson
hanna.danielsson@asb-executive.se
070-618 11 65

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

facebook icon linkendin icon


2023 © AS&B Executive

LINKÖPING,  013-24 49 80 | STOCKHOLM,  08-31 98 50 | MALMÖ, 0704-28 02 65