• Executive Search

Executive Search - aktiv sökning efter lämpliga kandidater

Allt oftare krävs en aktiv sökning för att finna lämpliga kandidater. Vi gör en aktiv kartläggning utefter kravprofil av aktuell branscher och intressanta tjänster och företag via olika sökningar i olika system, sociala medier samt i våra nätverk och kandidatregister. Ibland sker detta i kombination med någon form av annonsering, i andra fall är searchen inte officiell. Oavsett vilket identifierar vi intressanta nyckelpersoner via uppsökande rekrytering och på så sätt säkerställer att du får kvalificerade kandidater.

Direktkontakten gör att man får kandidatens uppmärksamhet och möjligheten att beskriva det specifika uppdraget och svara på frågor direkt i samtalet. Vi har ett ständigt aktuellt och växande kandidatnätverk av personer som skapar tillväxt och stödjer våra uppdragsgivare till en framgångsrik rekrytering. Våra konsulter har gedigen erfarenhet av executive search inom många olika branscher i såväl privat som offentlig sektor. Vi har genom denna metod tillsatt ett stort antal chefer från högsta ledningsnivå och till mellanchefsnivå. Även vid tillsättning av styrelsemedlemmar används denna metod mer och mer.

 

Välkomna att kontakta oss

Har du allmäna frågor om vårt arbete med Executive Search? Ring oss så hjälper vi dig, du hittar du våra kontaktuppgifter här

Alla på AS&B Executive arbetar naturligtvis med search men vår medarbetare Hanna Danielsson har det övergripande ansvaret över vår searchprocess och kandidatbas. Ta gärna kontakt med Hanna så berättar hon mer och vår process och arbetsmetoder. Du kan även använda dig av formuläret som du hittar längst ner i högra hörnet på sidan. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst.

 

 

 

 facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på Rekrytering, Executive Search, Interimslösningar, Second Opinion och Ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se