Skip to main content

Ett urval av våra referenskunder

Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor. Många av våra kunder har varit med ända sedan starten 2002 och vi har fått förtroendet att hjälpa dem med såväl rekrytering av chefer, ledare och specialister som utveckling av medarbetare över tiden.  • "Tack för ett mycket väl genomfört rekryteringsuppdrag. Vi är jättenöjda med er insats och vi ska varmt rekommendera ert företag. Ni har rekryterat kvalificerad och kompetent personal till oss. Vi upplevde de som proffsiga, engagerade och drivna. Det var ett mycket professionellt och snabbt utfört arbete med proffsigt bemötande och snabb återkoppling!"

  Dzenita Abaza, Kommunalråd (S)

 • "Under uppbyggnaden av vårt huvudkontor har vi använt AS&B vid rekrytering till en rad olika roller. Samarbetet har fungerat utmärkt och alla rekryteringar har blivit mycket bra!"

  Anders Dahl, Koncernchef PacsOn AB

 • "AS&B såg till båda sidorna i rekryteringen, inte bara arbetsgivaren, utan även till mig som kandidat och person. Alla steg i processen har jag upplevt som professionella och jag kan verkligen rekommendera AS&B utifrån både ett kandidat- och arbetsgivarperspektiv."

  Peter Risberg, Kandidat

 • "AS&B är en ovärderlig samarbetspartner för oss då det gäller vårt kompetensförsörjningsarbete av chefer och specialister. Att anlita AS&B innebär trygghet och kvalité!"

  Marie Roxner Drufva , Personalchef Sto Scandinavia AB