AS&B Talents

asb talents

Vårt dotterbolag AS&B Talents AB etablerades under våren 2017 som ett komplement till AS&B:s befintliga tjänsteutbud. Inom AS&B Talents har vi fokus på bemanning och rekrytering av talanger i början av sin yrkesverksamma karriär.  

AS&B Talents vision är att vara den ledande regionala aktören gällande kompetensförsörjning med talanger. På så sätt kompletterar AS&B Executive och AS&B Talents verksamheter varandra vilket gör koncernen till en naturlig helhetsleverantör inom kvalificerad bemanning och rekrytering.

Tillsammans säkerställer vi ert företags framtida kompetensbehov och framgång!

Besök AS&B Talents hemsida här.

 


Välkomna att kontakta AS&B Talents

Har du ett specifikt behov av att rekrytera eller hyra in personal, kontakta Rickard så berättar han mer vad AS&B Talents kan erbjuda.

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se