• Rekrytering, Second Opinion, Utveckling, Arbetspsykologiska testverktyg

Vi är mer framgångsrika tillsammans än var och en för sig

Vi existerar för att skapa ökad framgång för dig som uppdragsgivare. Sedan starten år 2002 har vi genomfört över 2000 rekryteringsuppdrag och många av våra kunder har varit med ända sedan starten. Vi har fått förtroendet att hjälpa dem med såväl rekrytering av chefer och specialister som utveckling av ledare över tiden. Idag är vi en av de ledande aktörerna inom vår bransch och har etablerat oss i flera regionen.

Vi har alltså arbetat med rekrytering i över 20 år vilket har lett till en gedigen, samlad kunskap om rekrytering. Vi är experter på Executive Search, Rekrytering, Second Opinion, Utveckling av individer och grupper samt Arbetspsykologiska testverktyg. Genom våra insatser säkerställer vi att rätt person får rätt tjänst! Vi hjälper våra kunder att skapa företag och organisationer med ett gott och effektivt ledarskap som bidrar till positiva resultat, främjar utveckling, arbetsmiljö och framgång! Vi har gedigen kunskap inom ledarskapsområdet, erfarenhet från en mängd olika branscher och starkt fokus på kvalitet i våra processer och metoder. Vi har en rekryteringsprocess som vi är stolta över och ständigt förfinar för att ligga i branschens framkant. Detta resulterar i att rätt person rekryteras till rätt tjänst.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i att såväl rekryterande chef som kandidater ska uppleva en professionell process. I slutändan handlar det för oss om att, i allt vi gör, vara kompetenta, engagerade, långsiktiga och respektfulla. Det är vår framgång och vi tror att den även bidrar till din.

AS&B är ett väletablerat konsultföretag inom rekrytering och utveckling med kontor i Linköping och Stockholm.

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på Executive Search, Rekrytering, Second Opinion, Utveckling av individer och grupper samt Arbetspsykologiska testverktyg. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA