• Nyheter
  • AS&B Executive etablerar sig i Malmö

AS&B Executive etablerar sig i Malmö

AS&B Executive fortsätter att växa! Då vi ser en ökad efterfrågan av våra tjänster inom Executive search och kvalificerade interimslösningar även från södra Sverige etablerar vi nu kontor i centrala Malmö. 

Den 1/3 2019 erhöll vi nycklarna till våra nya lokaler i Malmö. Kontoret ligger centralt på Södra Förstadsgatan 31 (vid Triangelns torg) och vi är otroligt glada över att få möjligheten att etablera oss så centralt i Skånes residensstad.

- Våra kunder i regionen finns både inom det privata närlingslivet i Skåne och offenlig sektor då vi sedan tidigare genomför rekryteringsuppdrag till bl.a. Skånetrafiken och Malmö stad. Vi har stor erfarenhet och gedigen kunskap inom båda sektorerna eftersom vi arbetat i branschen i över 20 år. Anledningen till etableringen är att vi ser en ökad efterfrågan efter våra tjänster Executive Search och kvalificerade rekryterings- och interimslösningar från kunder i södra Sverige. Vår ambition är att bli en självklar partner vid kvalificerade rekryteringar i Malmöregionen och övriga Skåne säger VD Conny Bestermann

Men denna etablering innebär det nu att är verksamma med kontor i Linköping, Stockholm och Malmö men självklart genomför vi rekryteringsuppdrag i stora delar av Sverige. För mer infomation om etableringen, kontakta vår VD, Conny Besterman på 0706-18 11 62.

Behöver du kvalificerad rekryteringshjälp eller är du intresserad av att ta nästa steg i din karriär? Hör av dig till oss så hjälper vi dig! 

Läs mer om AS&B Executive här.

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se