• Nyheter
  • Nytt ramavtal inom området för search- och interimstjänster

Nytt ramavtal inom området för search- och interimstjänster

AS&B Executive tecknar ramavtal med Linköpings kommun, Kinda kommun och Lejonfastigheter AB inom området för search- och interimstjänster. Avtalet är giltigt från 7 juni 2018 till och med 7 juni 2020.

AS&B Executive är stolta över att få förtroendet att vara leverantör av search- och interimstjänster till Linköpings kommun, Kinda kommun och Lejonfastigheter AB. Vi ser fram emot ett givande samarbete där vi som företag kan bistå med att identifiera och kvalitetssäkra kandidater vid rekryteringar av både tillfälliga och permanenta behov.

Vi är också stolta över att leva upp till de höga krav som ställs på leverantören i detta ramavtal och att vi har en process som präglas av kvalitet och professionalism. AS&B Executive har en välbeprövad process som har utvecklats sedan starten 2002. Vår samlade erfarenhet innebär tusentals rekryteringar inom den offentliga och privata sektorn och våra konsulter är erfarna, utbildade och certifierade inom området för rekrytering.     

En viktig del i detta avtal är search vilket innebär att AS&B Executive genom sökarbete identiferar och kontaktar potentiella kandidater för aktuella uppdrag. Därför uppmuntrar vi dig som är intresserad av arbete eller interimsuppdrag vid Linköpings kommun, Kinda kommun eller Lejonfastigheter AB att registrera ditt CV i vår kandidatbank. Detta gör du via http://www.asb-executive.se/registrera-cv.

Besök gärna våra hemsidor

www.linkoping.se

www.kinda.se

www.lejonfastigheter.se

www.asb-executive.se

facebook icon linkendin icon

AS&B Executive etablerades år 2002. Vår vision är att vara den självklara partnern vid framgångsrik kompetensförsörjning av exekutiva befattningar och specialister inom såväl offenlig som privat sektor. Inom AS&B Executive har vi fokus på rekrytering, Executive Search, interimslösningar, fördjupade personbedömningar och ledarutveckling. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Telefon: 013-24 49 80
Mailinfo@asb-executive.se

Läs om vår personuppgiftspolicy

 HRK 2018 Soliditetslogga AAA

 

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se